2014. október 30., csütörtök

Facebook app alternatíva iOS-re – Friends for Facebook

A Facebook mobil alkalmazásával egyik fő gondom a sebessége, a lassúsága volt. A másik, ami sok embert szintén zavar, hogy az üzenetek kezeléséhez egy külön alkalmazásra van szükség.
Egy kedves barátom ajánlott egy alternatív megoldást, a Friends for Facebook app-t.



Egyik előnye, hogy sokkal kisebb a fájl mérete mint a hivatalos Facebook alkalmazásoké. Jelenleg 16.2 MB. A hivatalos Facebook app mérete (jelenleg) 70.5 MB, a Messenger pedig 42.7 MB. Ez azt jelenti, hogy összesen 113.2 MB tárhely kell az eszközünkön a Facebook alkalmazás használatához.


Friends for Facebook-ra lehet azt mondani, hogy nem olyan modern a kinézete, de cserébe gyors. Amire személy szerint használni akarom a közösségi hálózat alkalmazását, arra kiváló. Üzenetet olvasni, értesítéseket kapni és gyorsan végig futni a hírfolyamon.

Kezdő képernyője egyszerű, könnyen ki tudjuk választani mit is szeretnénk az előbb felsoroltak közül.

A"Feeds" a hírfolyam. Ez első ránézésre csúnyának is tűnhet, de használat során megszokjuk és átlátható lesz.

A "Notifications" alatt érjük el az értesítéseinket és azon belül tovább léphetünk az eseményekhez (Events), vagy a születésnapokhoz (Birthdays).



A "Messages" alatt pedig az üzenetenket találhatjuk, ahol a chatelésre is van mód.


Saját profilunk így néz ki a Friends for Facebook falai között:



Egy hasonló Facebook alternatíva lehet még a MyFace+ for Facebook:


Én az iPhone-n található App Store-ból nem tudtam telepíteni ezt a két alternatívát, mert nem találta őket. Ezért számítógépen keresztül az iTunes segítségével telepítettem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése